Followers

Friday, August 4, 2017

Dating berdua suwit-suwit macam dedolu

Assalamualaikum semua....
bajet orang bace sangat blog kau ni Hani 😅😅

Lamaaa sangat tak update blog. Orang kate bersawang berhabuk bersangkut paut. Eh? Walaupun Hani tak update, Hani sayang nak tinggal blog ni. Lama tau asal usu blog ni. Dari zaman muda remaja belia, undergrade, anak dara, wanita bekerjaya, dan sekarang dah kahwin, suri hati abam chef, mother of two couple child dan ladypreneur. Perghhh kemain panjang lagi ha descriptionnye.

Ate malam kelmarin kami sampai Melaka. Lepas teman abam chef tengok machine untuk mantopkan lagi production pes nasi arab dekat alor gajah. Lepas settle makan, mandikan anak-anak. Abam chef sebut la.

"Yang, kite pegi jusco jom esok. Jalan dua orang je. Pegang-pegang tangan, sweet-sweet, dating macam dedulu tu."

"Habis yang dua ketul tu nak tinggal mana?"

"Ala kita tinggal je la dengan awe dan atok"

Hahahha bertuah nak tinggal. Iye la sangat. Si abang uwaeis tu pantang nampak ibu lesap depan mata. Tinggal 5 minit, terus cari ha. Macam dah lama tak jumpa.

Yang si adik hurieyah lagi la, orang dukung je, terus ha melalak. Nangis berair mata macam kene dera.

Cita-cita nak berdating tu kita simpan la yang 5 tahun lagi. Iyela. Omak eh tak kerja, jadi memang dah melekatt aje ler. Lain ler boleh lepas hantar pergi taska ke, tinggal jap dengan sesiapa ke. 😅😅
harapansangat

2 comments:

nusaibah said...

Hahaha.. Dah kenapa ttbe ak terpk nk tengok blog ak, ttbe nmpk link blog ko.. Ttbe tgk ko update blog..

Unknown said...

Hahahha tetiba rajen update blog. Ko pesal tetibe tengok blog ko? Blog ko hape eh?hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...